Vse odločitve so obdelane še z dodatnimi podatki, s katerimi je lažje najti želeno odločitev. Na voljo je tako enostavno kot tudi napredno iskanje. Odločitve lahko pregledujete, shranite ali delite z drugimi preko e-pošte ali družabnih omrežij. 

Preklop med bazo odločitev Ustavnega sodišča in sodno prakso drugih sodišč na Vrhovnem sodišču je možen znotraj aplikacije, nekatere napredne funkcionalnosti pa zahtevajo prijavo.

Iskalnik za Android je na voljo v spletni trgovini Google Play (ključne besede za iskalnje aplikacije: Ustavno sodišče, Odločitve Ustavnega, sodna praksa Slovenija,…), lahko pa kliknete tudi na naslednjo povezavo: https://play.google.com/store/apps/details?id=si.us_rs.usodl

Iskalnik za Apple IOS (iPhone, Ipad) je na voljo v spletni trgovini Apple AppStore (ključne besede Ustavno, Odločitve, sodna praksa).

Pred časom pa smo posodobili in prenovili tudi iskalnik na spletnih straneh Ustavnega sodišča.

         
Ustavno sodišče RS je pripravilo brezplačno mobilno aplikacijo za iskanje po odločitvah Ustavnega sodišča ter v sodelovanju z Vrhovnim sodiščem tudi iskanje po odločitvah oziroma sodni praksi drugih sodišč.

Aplikacija je razvita za telefone in tablice za mobilna operacijska sistema Google Android in Apple IOS (iPhone, iPad).