Nastavitve piškotkov

Politika piškotkov

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko majhnega tekstovnega dokumenta, shranjenega v brskalniku obiskovalca, omogočajo delovanje funkcij spletišča in uporabnikove prijave.

Ponudnik Ustavno sodišče Republike Slovenije na spletnem mestu www.us-rs.si uporablja lastne piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje spletišča. Uporabnik je s tem seznanjen ob prvem obisku.

Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Piškotek Trajanje Uporaba
cookie_notice_accepted 30 dni Piškotek shranjuje nastavitev o tem, da je uporabnik potrdil obvestilo o nujnih piškotkih na spletni strani
wordpress* 12 ur Informacije trenutno prijavljenega uporabnika (prijavljeni uporabniki)
wp-wpml_current_language 2 dni Trenutna nastavitev jezika urejevalnika (prijavljeni uporabniki)